Landelijke dag 2008

Gepubliceerd op 08 maart 2008 door Beheer
 
Het heeft enige tijd geduurd voordat er aan dit project meer ruchtbaarheid aan de nieuwe website te geven. Enige tijd geleden op de bijeenkomst van de N.E.V. sectie Snellen op 27 oktober 2007 te Lexmond werd 's ochtends in besloten kring de plannen rondom de website gepresenteerd. Het duurde daarna nog enkele maanden maanden voordat ook het "grote" publiek kennis kon maken met wat gaat komen.

In het kader van de Landelijke Vlinderdag van de Vlinderstichting te Wageningen werd op zaterdag 8 maart een terugblik gegeven op alles wat heeft plaatsgevonden aan ontwikkelingen binnen de vlinderwereld. Dick Groenendijk ging hierbij in op VlinderNET en de vertaalde en bewerkte nachtvlindergids en ook attendeerde hij het publiek op de micro's.

Gedurende de pauzes kon er bij een kleine stand-up wat informatie worden opgedaan over microlepidoptera, waarbij informatie te verkrijgen was over micro's in het algemeen, aan de hand van foto's en collectie en herbariummateriaal, in het kader van de website.


Categorie: Project | Terug naar nieuwsoverzicht | Ouder | Nieuwer


 
 
 
  © All content copyright www.microlepidoptera.nl and allied photographers.